Dobitnik nagrade Kluba navijača Uvijek vjerni

Srna: Nikakva me ponuda ne može odvesti iz Šahtara

'22.12.2011., Zagreb - U hotelu Westin odrzana je dodjela nagrada udruge navijaca hrvatske reprezentacije Uvijek vjerni. Nagrade su dobili Mateo Kovacic, Aljosa Asanovic i Darijo Srna.  Photo: Petar G
'Petar Glebov/PIXSELL'
24.12.2011.
u 10:47

Kapetan naše reprezentacije Darijo Srna dobitnik je nagrade Kluba navijača Uvijek vjerni "Vatrena krila" koja se dodjeljuje najsrčanijem i najborbenijem igraču

– Presretan sam, ovo mi je druga nagrada u životu i doista mi mnogo znači. Hvala svim navijačima koji su glasovali za mene, hvala svim bivšim i sadašnjim trenerima, suigračima, obitelji i prijateljima. Žao mi je što nema više ovakvih nagrada jer svaki igrač u našoj reprezentaciji zaslužuje veliko vatreno srce – rekao je Darijo Srna.

Potom je dodao:

– Obje nagrade dobio sam od navijača, prva je bila "Hajdučko srce". I to mi je posebno drago jer je glas navijača najvažniji, ovo je dokaz da ljudi više cijene srčanost nego kvalitetu, osobito kad je riječ o igrama za Hrvatsku.

Iza vas je turbulentna sezona i na klupskom i na reprezentativnom planu?

– Iako sam dugo u nogometu, opet sam ove sezone naučio nešto novo i izvukao pouke. Iako sam sa Šahtarom ispao iz Europe, osvojimo li ukrajinsko prvenstvo i kup, sezona će biti uspješna. A plasman na Euro svakako je velik uspjeh.

Što možemo očekivati od Hrvatske na Euru? Je li momčad sad definitivno sazrela?

– Mislim da smo još prije sazreli, ali imali smo niz problema s ozljedama, što je utjecalo na naše igre jer mi nismo Brazil da imamo 50 podjednakih igrača. No, pokazali smo karakter kada je to bilo najvažnije.

Jeste li zadovoljni u Šahtaru, razmišljate li o promjeni?

– Ma kakvi! Imam fantastičan status, sretan sam što igram u velikom klubu, zadovoljan sam i sigurno ostajem u Donjecku. Nikakva me ponuda ne može izbaciti iz takta.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?