stalno se kvari

Srbija: Vladin zrakoplov zakazao u letu, Dačić izbjegao smrt

'za unu.....12. 12. 2008. mup/vukovarska/ministri unutrasnjih poslova hrvatske i srbije, tomislav karamarko i ivica dacic potpisuju memorandum o suradnji Photo: Zeljko Hladika/Vecernji list'
'Zeljko Hladika/Vecernji list'
11.08.2012.
u 16:01

Kako je riječ o letjelici staroj 30 godina koja se često kvari, posada je ostala pribrana i u letu ispustila gorivo iz rezervoara da bi izbjegli zapaljenje tijekom prisilnog slijetanja u beogradsku zračnu luku.

Srbijanski premijer Ivica Dačić u petak je ''za dlaku'' izbjegao smrt kada se Vladin zrakoplov kojim se iz Beograda uputio prema Londonu pokvario odmah nakon što je poletio, piše Kurir.

Premijer Dačić krenuo je na Otok da bi prisustvovao vaterpolo utakmici srbijanske reprezentacije te zatvaranju OI. No tek pošto je zrakoplov Falcon 50 u kojem se vozio i šef diplomacije Ivan Mrkić poletio iz Surčina nastupio je kvar. Kako je riječ o letjelici staroj 30 godina koja se često kvari, posada je ostala pribrana i u letu ispustila gorivo iz rezervoara da bi izbjegli zapaljenje tijekom prisilnog slijetanja u beogradsku zračnu luku.

Tamo je zrakoplov pregledan i servisiran da bi 30 minuta kasnije ponovo poletio prema Londonu.

Neimenovani izvor potvrdio je kako su svi članovi posade i premijer ostali pribrani u teškoj situaciji te da nitko nije paničario.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije