Angelina Jolie

Srbi su mi dio obitelji, volimo se i bliski smo

angelina
VL FOTO
12.02.2012.
u 12:06

Angelina je rekla da Srbi imaju pravo i trebaju snimiti film o srpskim žrtvama stradalim u ratovima na prostoru ex Jugoslavije, te da njena osjećanja nisu antisrpska

Skoro polovinu glumaca u mom filmu čine Srbi, oni su postali dio naše ekipe, dio moje obitelji, volimo se i jako smo bliski. Mislim da to dovoljno govori o tome što osjećam prema Srbima, izjavila je Angelina Jolie (36) u intervjuu za srbijanski Press.

Redateljica filma ‘U zemlji krvi i meda’ smatra da bi Srbi trebali napraviti film o svojim državljanima koji su stradali u ratovima na području bivše Jugoslavije. Svojim redateljskim prvijencem je zadovoljna. Kaže da film nije antisrpski te da bi ga svi trebali prvo pogledati, a tek zatim komentirati. - Nadam se da će ljudi u Srbiji pogledati film otvorena srca i uma, mada znam da će to biti jako teško zbog različitih priča i izvješća, ali ipak se nadam - rekla je Angelina i dodala da je kao scenarist pisala o onome što je otkrila dok je istraživala tu temu i o tome što se zaista dogodilo. Razumijem ljude iz zemlje koja je obilježena kao agresorska, znam za komentare i vaše reakcije, ali to nije fer, kazala je. Njen film u Sarajevu će se premijerno prikazati 14. veljače, a 17. veljače u Zagrebu. Glumica će na premijere doći u pratnji Brada Pitta (48).

Ključne riječi

Komentara 1

LU
lux020
11:30 13.02.2012.

Srpski lobi na čelu s Radom Šerbedžijom,koji se predstavlja kao hrvatski glimac,odlično odrađuje svoj posao.Vidit će te za 5-6 godina kad Holiwood počme snimati filmove gdje su Hrvati zločesti agresori na srpsku nejač.I tako to krene...

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?