Karadžić optužuje

Srbi prijete: Izjave Hrvata su skandalozne i prijavit ćemo ih Uefi!

'14.11.2012., stadion Kantrida, Rijeka - Revijalna utakmica hrvatske nogometne reprezentacije i selekcije HNL-a. Igor Stimac.  Photo: Nel Pavletic/PIXSELL'
'Nel Pavletic/PIXSELL'
18.11.2012.
u 13:40

- Naravno, mi ćemo kao Savez upoznati Uefu s ovakvom retorikom i, slobodno možemo reći, jasnom provokacijom

Izjave Igora Štimca o tome kako će pozvati generale Markača i Gotovinu da izvedu početni udarac na utakmici protiv Srbije naišle su na oštre kritike naših istočnih susjeda.

- Ovo nisu nogometne stvari i sa sportskog aspekta taj potez je, grubo rečeno, skandalozan. Ovakva gesta samo povećava mogućnost za pojavu neželjenih stvari u Zagrebu i zaista mi nije jasno kome to treba. Naravno, mi ćemo kao Savez upoznati Uefu s ovakvom retorikom i, slobodno možemo reći, jasnom provokacijom - rekao je predsjednik FSS-a Tomislav Karadžić za B92 te nastavio:

- Naša obaveza je obavijestiti Uefu na vrijeme o svemu, jer svi znamo da ona ne želi politiku na stadionima, a bojim se da Hrvati upravo to rade i tako stavljaju sebi ogromnu odgovornost na leđa. Neka svatko snosi odgovornost za ono što radi. Nogometni savez Srbije će učiniti sve da ni na koji način ne povećava tenzije pred naše utakmice s Hrvatskom, a sud o tome će najbolje dati tijela Uefe i Fife.

>>>Štimac: Moja izjava o generalima izvučena je iz konteksta!

>>>Štimac: Gotovina će izvesti početni udarac na utakmici sa Srbijom!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?