HVALOSPJEVI U BLICU

Srbi oduševljeni Mamićem: 'On bi prodao led Eskimima'

Zdravko Mamić (1)
Marko Prpić/Pixsell
21.08.2013.
u 17:53

– Zdravko ne zna ništa o nogometu, ali okružio se ljudima koji znaju – objasnio je Ćiro Srbima

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić zaradio je hvalospjev na dvije stranice u današnjem broju srpskog lista Blic. Uz naslov "Da Mamić prodaje igrače, vječiti ne bi znali za dugove" susjedi, koji nikad nisu skrivali simpatije prema Mamiću, a ni on prema njima, podsjećaju na 13 godina njegova uspješnog poslovanja u Dinamu.

"On bi prodao led Eskimima, a za pregovarački stol ne sjeda bez pet milijuna eura. U posljednjem desetljeću modri su najuspješniji najbolje organiziran klub iz bivše države, pa dok se Partizan i Zvezda muče da prodaju svoje najveće talente, Mamić neafirmirane igrače šalje u inozemstvo za 10-15 milijuna eura", piše Blic.

Za mišljenje o Mamićevu uspjehu upitali su i Ćiru Blaževića koji je komentirao:

– Sine moj, Zdravko ne zna ništa o nogometu. On se okružio frajerima koji imaju odličan nos za talentirane igrače, a sam je vrlo sposoban trgovac tako da ne čude njegovi poslovni rezultati.

U tekstu napominju kako Dinamo promovira svoje igrače i kroz reprezentaciju te kako ima odličnu skautsku službu koja je zaslužna za nedavno dovođenje Jasmina Kadrića iz prijedorskog Rudara.

>> Mamić došao na trening Dinama uoči utakmice sezone

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije