Nestali i 'pingvini'

Srb optužio Đapića da im je odnio stranački inventar

Daniel Srb
Nikola Čutuk/PIXSELL
17.02.2013.
u 15:37

- Nedostaje nam 2/3 stolica, pingvini, odnosno reklamni panoi, dva računala i isto toliko printera, slika Ante Starčevića, govornica, pečati... - nabrojao je prvi HSP-ovac Daniel Srb.

Osječkim HSP-ovcima u stranačkim prostorijama već više od deset dana nedostaje dio inventara. Nestanak su pripisali svojem bivšem počasnom predsjedniku Anti Đapić i njegovim ljudima nakon što su ga isključili iz stranke.

- Nedostaje nam 2/3 stolica, pingvini, odnosno reklamni panoi, dva računala i isto toliko printera, slika Ante Starčevića, govornica, pečati... - nabrojao je prvi HSP-ovac Daniel Srb.

Službenim putem osječki su pravaši zatražili da im se navedeni inventar vrati i za to naveli određeni rok jer će u suprotnom, kako je dodao Srb, biti prisiljeni poslužiti se pravnim lijekovima.

- Nakon isključenja Ante Đapića iz stranke, njegova je ekipa zatražila ključeve od našega tajnika kako bi ušla unutra. Dok su ključevi bili kod njih, nismo mi mogli u prostorije. Nakon što smo uočili što nedostaje, uputili smo službeni dopis Josipu Vukoviću u kojem tražimo da nam se vrati inventar. No, oni to do danas nisu ispunili. Nisu ništa od navedenog vratili - odgovorio je Srb.

Prozvani Anto Đapić slučaj nije želio komentirati. - Oko HSP-a i Srba ništa ne komentiram jer sam posvećen svojoj izbornoj kampanji. Riješio sam pitanje namještaja i prostorija, a uskoro će to novinari i vidjeti - odgovorio je kratko Đapić.

>>'HSP je za mene prošlost. Sukobi s njim prestaju, okrećem se Osijeku'

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije