reprezentacija bih

Zukanović: Grci će u Zenici igrati svoju, obrambenu igru

01.06.2017.
u 20:30

Seniorska nogometnas reprezentacija Bosne i Hercegovine obavila je danas prvi zajednički trening u sklopu priprema za kvalifikacijsku utakmicu protiv Grčke.

Najbolji nogometaši BiH 9. lipnja će igrati protiv Grka jednu od najvažnijih utakmica kvalifikacija za svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji. 

Ermin Zukanović očekuje tešku utakmicu, ali vjeruje da će svi igrači biti na najvišoj mogućoj razini za utakmicu u Zenici. 

- Imamo osam dana da se pripremimo za Grke. Još nismo svi došli na pripreme ali kada ekipa bude kompletirana neće biti problema da posao odradimo kako treba. U taboru reprezentacije imamo sposobne ljude koji će na odgovarajući način pripremiti igrače iza kojih je teška sezona. Tko je manje igrao i imao problema s ozljedama, kao što sam ja, morat će stisnuti i dati sve od sebe na svakom treningu da bi se vratio u formu - izjavio je Zukanović prije treninga. 

Ne vjeruje da će Grci imati velikih problema zbog velikog broja novih igrača u timu.

- Oni će igrati svoju igru u Zenici. Vjerujem da će igrati obrambenu igru kako bi ostvarili dobar rezultat. Sve će to ovisiti od nas. Moramo biti koncentrirani i pružiti dobru utakmicu - rekao je obrambeni igrač. 

Mato Jajalo ističe da se BiH mora koncentrirati samo na svoju igru. 

- Svatko tko obuče dres BiH mora dati sve od sebe. Vjerujem da ćemo sami odlučivati o svojoj sudbini kao što je bio slučaj u prvoj utakmici protiv Grka. Odmorili smo se i sada se svi na svoj način spremamo za utakmicu protiv Grka - naglasio je Jajalo. 

BiH i Grčka će odmjeriti snage 9. lipnja na stadionu ''Bilino polje'' u Zenici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije