Pripreme pred nastup u 2. pretkolu Lige prvaka

Zrinjski uvjerljivo i lako slavio protiv Olimpica (3:0), Ivan Peko zabio gol, ali i ozlijedio ruku

bv
Foto: Pogled.ba
08.07.2016.
u 07:00

HŠK Zrinjski na svom je stadionu odigrao pripremnu utakmicu, a gosti Mostarcima bili su nogometaši Olimpica. Ova je utakmica trebala barem donekle pokazati kakva je forma u redovima aktualnog prvaka Bosne i Hercegovine pred nastup u drugom pretkolu Lige prvaka, gdje plemiće čeka poljska Legia (Varšava). Gledatelja je na tribinama bilo oko 500, a plemići su na teren istrčali u sljedećem sastavu: Kozić, Katanec, Jakovljević, Stojkić, Barić, Petrak, Tomić, Bilbija, Peko, Todorović, Mešanović. Zrinjski je odmah na startu gostima htio pokazati da nemaju nikakve šanse te je vratar sarajevske momčadi po loptu u mrežu morao već nakon 15 minuta igre, kada je Zrinjski došao do vodstva preko Jasmina Mešanovića. Samo šest minuta kasnije Mostarci su vodstvo udvostručili, na 2:0 u 21. minuti utakmice povećava Nemanja Bilbija, ali uz ovaj pogodak mora se istaknuti i odlična asistencija Ognjena Todorovića.

U 33. minuti novi pogodak u mreži nemoćnih Sarajlija. Na 3:0 za mostarski klub povećao je Ivan Peko. Tim rezultatom otišlo se na odmor. U drugom poluvremenu Zrinjski je opet bio bolji, nastavio je napadati, ali do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao. Gredu je 15 minuta prije kraja pogodio Petrak, dok je vratnicu uzdrmao Mešanović. Trener zrinjskog Vinko Marinović u drugom je poluvremenu umjesto Bilbije u igru ubacio Arežinu, dok je Peku zamijenio Filipović. Svakako vrijedi istaknuti kako je protiv Olimpica dobru partiju pružio Ivan Peko. Postigao je pogodak, ali, nažalost, utakmicu nije odigrao do kraja jer je ozlijedio ruku.

Nakon ukazane pomoći na terenu, Peko je s bolnom grimasom napustio teren, a publika s tribina ga je ispratila pljeskom. O kakvoj je ozljedi riječ, bit će poznato nakon pretraga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?