pojačanje

Zrinjski se pojačao igračem s više od 100 nastupa u HNL-u

Dalibor Urukalović/PIXSELL
29.12.2017.
u 20:03

Iz Zrinjskog su potvrdili da će u proljetni dio prvenstva ući pojačani za donedavnog igrača Istre 1961, 23-godišnjeg Šimu Gržana.

Krilni napadač u aktualnom prvaku BiH trebao bi ostati do lipnja 2020. godine, a u klub je došao kao slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor s pulskim prvoligašem, piše Goal.

“HŠK Zrinjski Mostar službeno potvrđuje angažman Šime Gržana, 23-godišnjeg hrvatskog krilnog igrača koji je bio bez angažmana nakon što je na startu ove sezone raskinuo ugovor s hrvatskim prvoligašom NK Istra 1961.

Gržan je rođen u Zadru 6. travnja 1994., a osim za klub iz Pule u dosadašnjoj karijeri nastupao je još za NK Zadar i NK Lokomotiva Zagreb upisavši ukupno 125 nastupa u Prvoj HNL.

Šime će se momčadi priključiti prvog dana zimskih priprema, a sa Zrinjskim će potpisati ugovor do 1. lipnja 2020. godine", piše na službenoj Facebook stranici kluba iz Mostara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije