Premijer liga

Zrinjski s 2:0 slavio u Gabeli

16.09.2017.
u 19:21

Ekipa Zrinjskog svladala je u 8. kolu Premijer lige GOŠK u Gabeli rezultatom 2:0. Slabo prvo poluvrijeme u Gabeli donijelo je ipak jedan gol. Igrala se 12. minuta kada je Slobodan Jakovljević pogodio na ubačaj Tonija Jovića iz kornera za vodstvo Plemića od 0:1, piše Sportsport.ba. 

Potom se igra potpuno umirila. Igralo se većinom na sredini terena i bez pravih šansi pred oba gola i na odmor se otišlo vodstvom mostarskog tima od 0:1. Početne minute nastavaka pripale su domaćim. Pokušali su doći do gola, ali nisu mogli niti prići golu Kenana Pirića. Zato je Zrinjski na drugoj strani bez većih problema dolazio do šansi. 

Jović je imao odličnu šansu u 54. minuti, ali njegov udarac odlazi tik uz stativu. Sve dileme oko pobjednika okončane su u 69. minuti. Prekrasan gol postigao je Nemanja Bilbija za sigurnih 0:2. Razlika je u ovom susretu mogla biti i veća. Međutim, ponovno je realizacija zakazala u završnici i ostalo je do kraja 0:2 za Plemiće koji čvrsto drže vrh Premijer lige BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije