plemići slavili

Zrinjski preokretom kod Krupe nastavio s pobjedama

01.09.2018.
u 19:46

Nakon tri vezana poraza, prvaci BiH, momčad Zrinjskog upisala je tri pobjede. Posljednja je došla nakon preokreta na gostovanju kod Krupe, 1:2.

Poveli su domaćini u 24. minuti sjajnom golom Nikolića, koji je zabio s dvadesetak metara. Zrinjski je nakon prve bolje prilike izjednačio u 39. minuti kada je mrežu zatresao Barišić, piše Goal.

Na otvaranju drugog poluvremena, obje su momčadi teško dolazile do prilika, no do gola je ipak došao Zrinjski, u 74. minuti preko Todorovića. Kasnije se pokazalo da je Todorovićev gol donio tri boda gostima.

Mladost je golom Mujagića iz 30. minute slavila protiv Slobode, a jednakim je rezultatom (1:0) Radnik, golom Glišića iz penala bio bolji od GOŠK-a, koji je od 28. minute igrao bez isključenog Đajića.

Najefikasnija je bila utakmica u Tuzli, gdje je Tuzla City s 3:1 pobijedila Zvijezdu. Ziljkić je zabio za vodstvo domaćina u 17. minuti, a osam minuta kasnije vodstvo je povećao Nukić.  

Drugi gol na utakmici Ziljkić je zabio u 50. minuti. Gosti su u 77. minuti ostali bez isključenog Filipovića, a počasni gol zabio je Huseinbašić u 85. minuti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije