Rukomet

Zrinjski na ozbiljnom ispitu kod lidera lige

01.12.2018.
u 10:00

Zgusnuti raspored rukometaša subota – srijeda, odnosno prvenstvo – Kup, ovoga vikenda nastavlja se utakmicama desetog kola. Jedan od zanimljivijih susreta bit će dvoboj vodeće Bosne Centrotrans i Zrinjskog. Riječ je o utakmici na kojoj ljubitelji nogometa mogu očekivati nešto bolju utakmicu od prvenstvenog prosjeka.

Lider favorit

U proteklih devet kola “šoferi” su jedina ekipa iz uskog kruga favorita koja je opravdala očekivanja, s druge strane Zrinjski poslije gostujuće pobjede u Kupu svakako ne pomišlja na predaju. Lider je svakako favorit, a utakmica će biti i svojevrsni test za Mostarce koji će odgovornom igrom nastojati parirati učinkovitom napadu domaćina. Utakmica se igra danas, 1. prosinca, u sportskoj dvorani u Visokom s početkom u 18 sati.

Zanimljivo će biti i u Živinicama gdje uzdrmani “stolari” dočekuju ove jeseni u prvenstvu nesigurni Borac. Pozornost plijeni i utakmica u Gornjem Vakufu/Uskoplju, gdje na domaćem terenu uvjerljiva Sloga čeka Vogošću. S obzirom na to da ih čeka i dupkom puna dvorana, ekipi Kasima Kamenice neće biti lako. Zanimljiv će svakako biti i derbi začelja između Dervente i Goražda.

Kolo bez derbija

Uglavnom, deseto kolo nema velikog derbija, ali ima niz zanimljivih parova. Upravo tako, prvenstveno kolo, kao po nepisanom pravilu, donosi nekoliko iznenađenja.

Parovi 10. kola: Visoko: Bosna Centrotrans – Zrinjski (18), Derventa: Derventa – Goražde, Živinice: Konjuh – Borac m:tel, Trebinje: Leotar – Lokomotiva, Gornji Vakuf/Uskoplje: Sloga – Vogošća PH, Istočno Sarajevo: Slavija – Gračanica, Doboj: Sloga – Maglaj.

Poredak uoči 10. kola: 1. Bosna Centrotrans 21(8), 2. Gračanica 21, 3. Vogošća PH 18(8), 4. Leotar 18, 5. Sloga (GV/U) 15(8), 6. Sloga (D) 15, 7. Maglaj 13(8), 8. Lokomotiva 12(8), 9. Borac m:tel 10(7), 10. Zrinjski 10, 11. Konjuh 9, 12. Derventa 7, 13. Goražde 6(8), 14. Slavija 0 bodova.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije