Premijer liga BiH

Zrinjski i Borac odigrali bez golova

sportsport.ba
23.11.2019.
u 18:10

Susret 17. kola Premijer lige između Borca i Zrinjskog okončan je bez golova (0:0). 

Utakmica je očekivano bila tvrda i s malim brojem prilika. Domaći su bili nešto bolji, posebice u drugom poluvremenu, ali su mreže mirovale, piše sportsport.ba. 

Prva prilika viđena je već u 6. minuti. Vranješ je pokušao lobirati Brkića, međutim golman gostiju je nekako uspio zaustaviti loptu i spasiti svoj gol. 

Nakon toga uslijedilo je razdoblje nešto bolje igre gostiju, prilike su imali Tičinović i Čurjurić. Posljednju šansu u prvom dijelu imali su domaći, šut Vranješa je otišao pored gola. 

Nastavak je počeo poništenim golom za domaće. Dujaković je pogodio za oduševljenje većine na Gradskom stadionu, ali je sudac Šehović nakon konzultacija s pomoćnicima dosudio zaleđe. 

U 69. minuti Žižović je bio primoran zamijeniti golmana. Brkić se nezgodno ozlijedio prilikom doskoka, pa je umjesto njega u igru ušao mladi Topolović.

Borac je napravio pritisak i na kraju utakmice. Ipak, obrana gostiju je izdržala. 

Zbog prekida i ozljeda Šehović je utakmicu opravdano produžio sa osam minuta. Plemići su najbolju šansu imali u trećoj minuti nadoknade kada je Mandić istrčao kontru, njegov udarac je obranio Lučić.

Na kraju ostalo je 0:0. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije