premijer liga

Zrinjski grabi ka novom rekordu!

Zrinjski
03.10.2016.
u 22:15

Zrinjski je nakon 11 odigranih kola uvjerljivo na prvom mjestu Premijer lige s 26 bodova, osam više od Radnika, Krupe, Mladosti, Sarajeva i Željezničara. Tim kojeg vodi Vinko Marinović na pravom je putu da obrani titulu, a nakon još dva prvenstvena kola Zrinjski će postati klub koji je najviše boravio na vrhu u povijesti Premijer lige BiH, prenosi Goal.com

"U 15 premijerligaških sezona na liderskoj poziciji barem jedno kolo bilo je 14 različitih klubova. Najviše kola na vrhu proveo je Široki Brijeg (86), ali klub s Pecare neće još dugo biti vlasnik tog rekorda. Naime, mi smo trenutačno na brojci 85, a kako naša trenutačna prednost na vrhu iznosi osam bodova, jasno je da ćemo nakon 13. kola postati novi rekorderi", ističu u Zrinjskom. 

Na prvom mjestu su još bili Sarajevo (69), Željezničar (62), Borac (49), Leotar (31), Modriča (29), Sloboda (18), Velež (3), Rudar (2), Čelik (2), Žepče (1), Orašje (1) i Olimpic (1). 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije