odbojka

Žokice najavljuju borbu za vrh, očekuju pomoć navijača

10.10.2020.
u 14:30

Odbojkašice Orašja u punom su intenzitetu odradile pripreme, tako da spremno očekuju novu sezonu. Djevojke su motivirane za nastupe kako bi svoj klub i grad predstavile u najboljem svjetlu, a svoj optimizam temelje na pozitivnim igračkim promjenama koje u velikoj mjeri utječu na samopouzdanje igračica, piše Večernji list BiH. 

– Uz standardnu postavu iz prethodne sezone, velika stvar je da se naša najbolja igračica Jovana Filipović oporavila i očekujemo da će u punom kapacitetu biti spremna za sezonu. Pojačanje za mladu ekipu također će biti Matea Stanić, koja je igrala za prvu ekipu ŽOK Crvena zvijezda iz Obudovca - kazao je Mehmed Memišević, trener ŽOK Orašje.

Navijači dodatni impuls

U svojim ambicijama klub nikada nije postavljao imperativ da igračice moraju nešto napraviti, ali znajući rezultate koje su ostvarile u prethodnim dvjema sezonama i pojačanja s kojima očekuju početak ligaškog natjecanja, djevojke su uvjerene da će visoko kotirati.

- Željno očekujemo početak sezone i uvjerene smo da ćemo ljubiteljima odbojke u Orašju priuštiti puno radosti. Naše želje su da se publika vrati na tribine, kako u odbojci tako i u drugim sportovima - poručila je kapetanica Patricija Stjepanović, uz koju navijači očekuju da će u punoj snazi svoju kvalitetu iskazati provjerene Nikolina Tomašević, Antonela Dominković, Suzana Stjepanović, Ružica Pajić i Klara Brašnić. Uz njih su i mlade igračice Mikić, Brašnić, Knežević, Vincetić i druge, uvijek spremne uskočiti na parket.

Korona poremetila planove

Žokice su po prvi put igrale kupsko natjecanje, a susret s ekipom Goražda, članom Premijer lige, bio je koristan.

- Svake godine težimo napraviti iskorak s prvom ekipom i želimo djevojkama pružiti novi izazov, priuštiti novo iskustvo i natjecati se s najboljima kako bismo učile i napredovale - kazala je Nikolina Tomašević. Očekivanja na otvaranju sezone i ambicije kluba u Superligi FBiH uprava kluba teško može postaviti kao zadatak i cilj, jer se radi o vrlo mladoj ekipi. - Posebno me raduje činjenica da je sve više djece uključeno u rad, što dokazuje da klub ima perspektivu. U ovim vremenima sport je na iskušenju. Situacija s koronavirusom mnogo je toga poremetila. Svima je teško i nemamo vremena za jadikovanje, nego se moramo prilagoditi situaciji. Skromni smo, ali postižemo sjajne rezultate koji moraju imati veću potporu - poručio je predsjednik kluba Miroslav Maroš.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije