Rummenigge

Znam gdje Pep Guardiola ide, ali neću otkriti

Pep Guardiola
22.12.2015.
u 10:39

Guardiola mi je rekao da traži novi izazov. Vidio sam da su mu klub i navijači prirasli srcu. Znam gdje ide, ali puštam njegovu novom poslodavcu da to otkrije, rekao je...

Mislim da znam gdje ide Guardiola, ali želim ostaviti objavu njegovu novom poslodavcu, rekao je izvršni direktor Bayerna Karl-Heinz Rummenigge na pitanje novinara Bilda gdje će katalonski trener po završetku sezone nastaviti karijeru.

Sve su veće glasine kako će Pep nakon Münchena put Otoka, gdje će krenuti u avanturu s Manchester Cityjem.

- Na božićnoj zabavi prije dva tjedna rekao mi je da traži novi izazov i gotovo se ispričavao. Bilo mu je teško i nije me razočarao. Vidio sam da su mu klub i navijači stvarno prirasli srcu - dodao je proslavljeni njemački reprezentativac.

Bavarski velikan u nedjelju je potvrdio Pep Guardiola neće produljiti ugovor koji ga s klubom s Allianz Arene veže do kraja sezone, a njegovim je nasljednikom imenovan talijanski stručnjak Carlo Ancelotti.

- Ancelotti je bio uspješan svugdje. Triput je osvojio Ligu prvaka, što je rekord i naravno da ima sve potrebne kvalitete. Jednostavno nam odgovara. Tražilo ga je pola Europe - zaključio je Rummenigge.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?