MZ Čitluk

Značajne pobjede ostvarili Biletići, Međugorje i Vionica

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
22.07.2016.
u 07:14

Natjecanje u 14. izdanju Lige MZ Čitluka nastavljeno je u srijedu navečer pod reflektorima ŠRC Ćorkov dolac u Međugorju gdje su pred više stotina navijača odigrana tri zanimljiva susreta (dva susreta C skupine i jedan susret A skupine) u kojima je postignuto 14 pogodaka.

Uvjerljiva pobjeda

U prvom susretu malonogometaši Biletića nadigali su momčad Potpolja i uvjerljivim rezultatom 4:0 (2:0) na kraju proslavili svoju treću ovogodišnju pobjedu te s 9 osvojenih bodova čvrsto drže vodeću poziciju na ljestvici C skupine. Dva pogotka za Biletiće postigao je brzonogi lukavi strijelac Antonio Prusina u 17. i 24. minuti te po jedan Jure Bevanda u 6. i Roberto Bevanda u 39. minuti.

U svom drugom ovogodišnjem susretu momčad Međugorja, aktualni branitelj naslova pobjednika Lige MZ općine Čitluk i Lige MZ Hercegovina, pred svojim je navijačima svladala inače čvrstu i kvalitetnu ekipu Dobrog Sela uvjerljivim rezultatom 6:0 (2:0) te iz dvije pobjede iz dva susreta trenutačno ima 6 bodova. Tom pobjedom Međugorje je najavilo zaustavljivi novi pohod za osvajanje još jednog u nizu laskavih naslova. Pogotke za Međugorje postigli su: Matej Čilić u 6., Karlo Vasilj u 13. i 38., Stanislav Vasilj u 22., Robert Šego u 23. i Marko Vlaho u 40. minuti. Treba reći da je unatoč porazu ekipa Dobrog Sela igrala borbeno i kvalitetno, ali protiv divovske i iskusne momčadi Međugorja ništa nije mogla učiniti. U derbiju sljedećeg kola između Međugorja i Biletića odlučivat će se koja će od te dvije momčadi osvojiti prvo mjesto u skupini C i izravno se plasirati u četvrtfinale.

Kvalitetne momčadi

U trećem, također kvalitetnom susreti dviju momčadi A skupine, između Bijakovića i Vionice, malonogometaši Vionice slavili su veliku i značajnu pobjedu od 3:1 pa će se u sljedećem kolu pokušati izboriti za treću poziciju u svojoj skupini. Zanimljivo je da je sva tri pogotka za Vionicu postigao talentirani Kristijan Sušić u 2. i 21. i 34. minuti, dok je strijelac jedinog pogotka za Bijakoviće bio Pavo Ostojić u 29. minuti. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije