KONTROVERZNI TENISAČ

Zločesti dečko opet šokirao, publika ga izviždala!

03.08.2017.
u 20:15

Kyrgios je gubio od malo poznatog Amerikanca Tennyja Sandgrena (106. na ATP listi) sa 3-6, 0-3 kada je odlučio predati meč.

Australac i "zločesti dečko svjetskog tenisa" Nick Kyrgios ponovno je predao meč zbog ozljede, i to već treći turnir zaredom. Kyrgios, koji je 20. tenisač svijeta, bio je slobodan u prvom kolu ATP turnira u Washingtonu, a meč drugog kola predao je zbog ozljede desnog ramena.

Kyrgios je gubio od malo poznatog Amerikanca Tennyja Sandgrena (106. na ATP listi) sa 3-6, 0-3 kada je odlučio predati meč. Njegov potez izazvao je negodovanje gledatelja, koji su ga izviždali.

Niz predanih mečeva počeo je uoči Wimbledona, kada je na startu turnira u Queen’s Clubu predao Amerikancu Donaldu Youngu nakon što je izgubio prvi set. Tada je imao problema sa kukom.

A zbog bolova u kuku predao je i susret 1. kola Wimbledona nakon što je Francuz Pierre-Hugues Herbert dobio prva dva seta.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije