“Ostario jesam, ali...

Zlatan Ibrahimović opet daje kontroverzne izjave

10.11.2021.
u 08:21

Zvijezda AC Milana o svojoj sada već prilično poodmakloj igračkoj dobi kaže: “Ostario jesam, ali sada bolje razumijem svoje tijelo. Ono je sve starije, iako je moj um sada mlađi i izgledam sve bolje i bolje."

Izgleda li Zlatan stvarno sve bolje i bolje? Zlatan, kao i obično, vrlo skromno o sebi! Ibrahimović se, naime, vratio u reprezentaciju Švedske u ožujku, ali je tada propustio Europsko prvenstvo zbog ozljede koljena, prenosi Bild.de.

U sportskom smislu ovog puta ne postavlja nikakve zahtjeve: “Svi žele igrati, ja sam ovdje samo kao član momčadi.” Najzad, trener odlučuje o minutaži.

A izbornikovo ime je Janne Andersson (59) i mora braniti dva boda prednosti pred Španjolcima u posljednje dvije utakmice kako bi rezervirao izravnu ulaznicu za Svjetsko prvenstvo za Katar. S Ibrahimovićem u momčadi ili bez, vidjet ćemo.

Zlatan je na kraju rekao: “Moram izbalansirati vrijeme provedeno u igri, jer sam sve više sklon ozljedama. Ako uspijem pronaći pravi balans, trebao bih moći igrati što je više moguće. Sa svojim samopouzdanjem, siguran sam da će sve biti u redu. Bilo je teško ne biti na EM, ali morao sam biti iskren prema sebi i priznati da nisam bio sto posto spreman."

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije