VELIKA STVAR

Zidane otkrio Modrićevu budućnost u Realu: Evo što je rekao

02.01.2021.
u 09:37

- Bila je ovo teška godina za sve, ali vrijeme je da zaželimo dobrodošlicu 2021. s nadom i optimizmom. Želim vam svima zdravu i sretnu Novu godinu - napisao je Luka Modrić na Instagramu uz zajedničku fotografiju s obitelji.

A za našega 34-godišnjeg veznog reprezentativca bi trebala biti odlična, barem prema onome što je najavio njegov trener Zinedine Zidane koji očekuje skorašnje produženje ugovora hrvatskog kapetana s Kraljevskim klubom.

- Ramos, Modrić i Lucas trebali bi potpisati nove ugovore i želimo to riješiti što je prije moguće. To je svima u interesu, za naše dobro, da se riješi čim prije - rekao je Zinedine Zidane.

Bila bi mu to deseta godina u Realu, a u novom bi ugovoru plaća ipak trebala biti nešto slabija. Naime, govori se kako će Luki umanjiti plaću za dva milijuna eura pa bi hrvatski kapetan trebao imati 7 milijuna eura.

Podsjetimo, Realu nakon remija s Elcheom u kojemu je Modrić zabio svoj prvi gol glavom u dresu Reala, dolazi raspoložena Celta. Ta bi utakmica mogla ušutkati ili pojačati spekulacije o tome da je momčad iz Madrida u još jednoj krizi...
 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije