Otkrio kapiten Hrvatske

Zidane je još 2016. prorekao kako će Luka Modrić osvojiti Zlatnu loptu

03.09.2020.
u 16:06

Modrić je 2018. godine osvojio Zlatnu loptu, a u razgovoru za AFP otkrio je kako mu je Francuz prilikom susreta na Santiago Bernabeu, nakon što je preuzeo kormilo Reala 2016. godine, rekao da može postati osvajač Zlatne lopte.

"Sjećam se svake riječi koju mi je rekao. Najviše mi je zazvonila: 'Vidim te kao igrača koji može osvojiti Zlatnu loptu.' Nikada ranije nisam razmišljao o toj nagradi, ali nakon što mi je to rekao neko kao Zidane, poraslo mi je samopouzdanje. Zato smo uvijek imali sjajan odnos i nadam se da će dugo ostati u Realu", rekao je Modrić.

Govorio je Modrić i o mogućem odlasku Lionela Messija iz Barcelone.

"Bio bi to ogroman gubitak, kao i kad je Cristiano Ronaldo otišao iz Reala. No, ne možete razmišljati o prošlosti, to je nogomet i to je tako. Ako se dogodi, bit će to veliki gubitak za prestiž lige. No moramo ići naprijed, drugi igrači će postati zvijezde. Kad je Ronaldo odlazio dogodila se ista stvar, život u Realu se nastavio i ista će stvar biti s Barcelonom kad ode Messi", rekao je Modrić.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije