ČUDI SE

Žestoka poruka svjetskog prvaka: Ne mogu vjerovati da se natječemo, novac je važniji od zdravlja

DPA/Pixsell
12.03.2020.
u 15:10

- Utrka se mora održati jer je novac kralj. To je važnije od zdravlja.

Lewis Hamilton, šesterostruku prvak u formuli 1, izašao je pred novinare u Melbourneu uoči Velike nagrade Australije na početku nove sezone i izrazio čuđenje svime što se događa u njegovom sportu.

- Ne mogu vjerovati da će se utrka uopće održati, a šokiran sam činjenicom da nas ovoliko sjedi u jednoj prostoriji. Zabrinut sam, kao i svaka normalna osoba - rekao je Hamilton te dodao:

- Utrka se mora održati jer je novac kralj. To je važnije od zdravlja. 

Zatim je poslao poruku svim sudionicima.

- Molim sve da budu oprezni koliko je moguće. Nadam se da svi imaju sredstva za dezinfekciju. Vidio sam da se navijači ponašaju kao da je običan dan, ali mislim da nije. Nadam se da vikend završiti i da neće biti smrtnih slučajeva.

A McLaren je potvrdio da se njihovi piloti neće natjecati na utrci u Australiji. Jedan član tima pozitivan je na koronavirus.

"Članovi tima su testirani i šalje ih se u izolaciju čim pokažu simptome. Liječit će ih lokalne zdravstvene službe", poručili su iz McLarena.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije