Noževi i palice

Žestok sukob navijača Sutjeske i Partizana

palice
04.01.2016.
u 20:47

U Nikšiću je u ponedjeljak oko 15 sati došlo do žestokog sukoba i tuče navijača košarkaških klubova Sutjeske i Partizana iz Beograda. Sutjeska je ranije zabranila gostujućim navijačima ulazak u dvoranu Sportskog centra.

Policija je priopćila da je nakon incidenta privedeno oko 30 navijača oba kluba. Domaći navijači  Vojvode kamenjem i bakljama su gađali Partizanove Grobare, nakon čega je došlo do žestoke tučnjave, prenose podgorički mediji.

Policija je oduzela veći broj noževa, šipki i palica, a u incidentu je stradalo i jedno policijsko vozilo. Grobari su unatoč zabrani stigli u Nikšić. Na najave da će se Grobari prošetati gradom uoči utakmice ranije su reagirali navijači Sutjeske.

- Što se tiča nas, Grobarima su vrata Sportskog centra otvorena. Naravno, ako mogu proći pored nas. Pravim navijačima karta nije problem. Nećemo dozvoliti Grobarima da se šeću ulicama Nikšića - rekao je vođa navijača Sutjeske Boris Kustudić.

Košarkaši Sutjeske i Partizana igrat će u 21 sat utakmicu 18. kola ABA lige, a u upravi Nikšićana smatraju kako će od ishoda ove utakmice ovisiti ostanak u ligi. Uoči međusobnog susreta Sutjeska i Partizan su na posljednja dva mjesta na ljestvici, Sutjeska s pet, a Partizan sa šest pobjeda. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije