Premijer liga BiH

Željo slavio u Bijeljini, Stevo Nikolić obradovao navijače

zeljo
01.10.2016.
u 17:34

Željezničar je u Bijeljini slavio novu pobjedu (3:1) u meču 11. kola Premijer lige BiH protiv Radnika. Slavko Petrović vratio se u Bijeljinu, odakle je nedavno došao u Željezničar, a povratak u Semberiju bio je za njega uspješan, pošto je njegov tim došao do pobjede rezultatom 2:1. Teško, ali zasluženo, piše sportsport.ba.

Prvu pravu priliku na utakmici imao je Lendrić, ali napadač gostiju u 17. minuti nakon sjajne akcije ne koristi idealnu poziciju i s nekoliko metara puca pored gola. Željezničar je bio agilniji u prvom dijelu, ali obrana Radnika izdržala je nalete gostiju, dok s druge strane Kjosevski nije imao puno posla. Nastavak donosi i dva pogotka, iako se na terenu nije puno toga promijenilo - Željo je nastavio s napadima, Radnik čekao priliku. 

Samo što je krenulo drugo poluvrijeme, Željo je poveo i to nakon velike greške domaćeg golmana Mladena Lučića nakon ubačaja Memije, kada je praktično dao loptu u noge Križmanu, a ovaj pogodio praznu mrežu. Već u 54. minuti Radnik je stigao do izjednačenja, a pogodio je Obradović s penala. Prethodno je Miroslav Stevanović u kaznenom prostoru srušio Ostojića. Imao je nakon toga Lendrić dvije velike prilike za goste s Grbavice, no nije nijednu iskoristio. 

U 65. minuti Kosorić je pogodio stativa, a u 85. minuti Lučić je uz dosta poteškoća obranio udarac Markovića. I konačno je u 90. minuti Stevo Nikolić pogodio za veliko slavlje gostiju, koji su zasluženo došli do nove pobjede.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije