Plavi u Antaliji

Željo otputovao na pripreme bez Memije

zeljo
31.01.2017.
u 14:54

Ekipa Željezničara je danas otputovala u Tursku gdje će obaviti drugi dio priprema za proljetni dio sezone. 

Nakon što su se Plavi u prvom dijelu priprema pripremali u Međugorju, te nekoliko dana u Sarajevu, došao je red na drugi dio priprema koje će trajati do 12. veljače, piše sportsport.ba.

Prvi trening u turskom gradu će biti održan sutra ujutro. Put Antalije su krenula 22 nogometaša, a zanimljivo je da među njima nema Kerima Memije, koji je navodno pred transferom u inozemstvo. 

Mjesto u zrakoplovu će zauzeti sljedeći igrači: Vedran Kjosevski, Irfan Fejzić, Adnan Bobić – Siniša Stevanović, Srđan Stanić, Jadranko Bogičević, Mateo Boccaccini, Kemal Osmanković, Danijel Stojanović – Dino Hasanović, Darko Marković, Jovan Blagojević, Uglješa Radinović, Samir Bekrić, Zajko Zeba, Denis Žerić, Miroslav Stevanović, Goran Zakarić, Ivan Crnov – Ivan Lendrić, Stevo Nikolić. 

Željezničar će u Antaliji odigrati i tri pripremne utakmice. Prva se igra 2. veljače, s  ekipom Krylja Sovetov, druga 6. veljače protiv Amkar Perma, a treća s Astanom 11. veljače.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije