Standard postigao gol na Koševu

Željo nije uspio, Standard pogotkom potvrdio prolazak

željezničar
06.08.2015.
u 22:17

Nakon primljenog pogotka, Željezničar je izgledao nemoćno na terenu i nije uspio postići pogodak do kraja susreta

Željezničar je odlično i hrabro otvorio utakmicu i u prvih je desetak minut bio uvjerljivo bolja momčad na terenu. Imali su nekoliko konkretnih prilika, ali je obrana gostiju uspijevala otkloniti opasnost. Ostao je Željo konkretniji sve do pogotka gostiju, a onda je igra bh. doprvaka potpuno pala...

Nakon prekršaja Van Damma u 12. minuti, domaća je momčad imala priliku zaprijetiti iz slobodnog udarca s dobre pozicije. Ubacio je Bajić, ali je gusta obrana gostiju uspjela izbaciti loptu.

Sjajnu je priliku imao Bajić u 17. minuti. Utrčao je s lijeve strane i uspio stići dugu loptu, no pucao je iskosa i lopta je otišla pokraj gola. S druge je strane slobodan bio Đelmić, možda bi on bio bolja opcija.

Prvi ozbiljniji udarac na utakmici Standard je imao u 24. minuti. Neoprezna je bila obrana Željezničara, Badibanga je ostao sam, no srećom nije dobro pucao pa je Antolović uspio uhvatiti loptu.

Veliku je priliku na samom kraju prvog poluvremena imao Ivan Santini. Napadač Standarda je ostao sam pred Antolovićem, ali je šutirao pokraj gola.

Željezničar je u prvih deset minuta imao dvije prilike, a zatresli su i vratnicu. Najprije je Đelmić u 52. minuti pucao s 25 metara, ali je vratar Standarda obranio. Samo minutu kasnije je krasno šutirao Sadiković, ali je zatresao vratnicu.

Standard je stigao do vodstva u 68. minuti susreta. Nakon kratkog dodavanja s lijeve strane, pucao je s dvadesetak metara Van Damme i pogodio desnu stranu Antolovićevog gola. Brzo nakon pogotka gosti su imali još jednu dobru priliku, ali je lopta nakon slobodnog udarca otišla preko gola.

Antolović se iskazao u 87. minuti kada je obranio neugodni udarac s 50 metara. Trebel je primijetio da je vratar Želje izašao s gola i pokušao ga je lobirati s centra terena, no uspio je Antolović izvući loptu vršcima prstiju.

Nakon primljenog pogotka, Željezničar je izgledao nemoćno na terenu i nije uspio postići ni počasni pogodak do kraja susreta. Šteta za Sarajlije kojima je ovo bila 62. utakmica u europskim natjecanjima...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?