Novo pojačanje

Željezničar službeno potpisao ugovor s Javierom Hervásom

zeljeznicar
09.05.2016.
u 16:24

Željezničar je danas službeno potpisao Ugovor sa Španjolcem Javierom Hervásom koji će se ekipi pridružiti na kraju ove sezone.

Direktor kluba Mirsad Šiljak na predstavljanju pojačanja danas u Sarajevu je kazao da Željezničar svojim radom želi unaprijediti kriterije u Premijer ligi BiH.

- Svojim igračkim iskustvom Hervás može unaprijediti Premijer ligu BiH - istaknuo je, javlja Fena. 

Naveo je kako je ovo primjer da igači iz šireg okruženja BiH ozbiljnošću i radom mogu stvoriti sve preduvjete za svoje napredovanje i za poboljšanje Premijer lige BiH.

- Potpisivanje ugovora s Hervásom je jedan impuls i izazov svim ozbiljnim igračima koji trebaju doći u Premijer ligu - dodao je Šiljak.

Hervás je istaknuo da je zadovoljan onim što je saznao o Željezničaru.

- Saznao sam da se radi o pobjedničkom klubu s dugom povijesti. Ja ću se potruditi da pomognem da klub ostvari pobjedu na državnoj razini, a zatim i u Europi - dodao je Hervás.

Španjolac Javier Hervás treće je igračko pojačanje Željezničar za sezonu 2016./2017. U dosadašnjoj karijeri igrao je za Cordobu, Sevillu, Hercules i Sabadellu, a u Željezničar dolazi iz australskog Brisbane Roara.

Dvadesetšestogodišnji Hervás igra na poziciji veznog nogometaša i bit će prvi španjolski državljanin koji će nastupati za Željezničar.

Prije predstavljanja pojačanja, predstavnici Željezničar potpisali su ugovor o suradnji s novim sponzorom kluba, Fitness Universe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije