Liga prvaka mladih

Željezničar se oprostio od Europe, Atletico slavio preokretom

fkzeljeznicar.ba
07.02.2018.
u 21:36

Juniori Željezničara poraženi su na Grbavici od madridskog Atletica rezultatom 1:3 te se tako u šesnaestini finala opraštaju od Lige prvaka mladih.

Domaćin je uraganski ušao u dvoboj i u ranoj fazi utakmice uspio doći u vodstvo. Igrala s deveta minuta susreta kada je Šehić poentirao za erupciju oduševljenja vrlo dobro popunjene Grbavice, piše Goal.com.

Iako je Željo i poslije gola imao posjed lopte i djelovao opasnije, Atletico je do kraja poluvremena uspio preuzeti kontrolu nad utakmicu i preokrenuti na 1:2.

Najzaslužniji za pobjedu gostiju bio je Moreno koji je prvo zabio za izjednačenje u 27. minuti, a zatim u 32. drugim golom na utakmici okončao kontru svoje momčadi koja je tako na odmor otišla s minimalnom prednosti.

Drugo poluvrijeme obilježili su loši uvjeti za igru, jaka kiša oštetila je teren i tako dodatno otežala posao Željezničaru da se vrati u egal. Atletico je većinom čuvao rezultat i prijetio iz povremenih kontri, a u 67. uspio je doći i do novog gola kojeg je zabio netom ušli Aguero za konačnih 1:3.

Mlade nade Željezničara, koje su prethodno iz ovog natjecanja izbacile hrvatskog juniorskog prvaka Lokomotivu, tako su se oprostile od najelitnijeg europskog juniorskog natjecanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije