Premijer liga

Željezničar s novim trenerom svladao GOŠK s 3:1

25.07.2017.
u 07:44

S novim trenerom Admirom Adžemom Željezničar je u posljednjem susret prvog kola Premijer lige na domaćem terenu svladao GOŠK iz Gabele 3:1. Pobjednik je bio riješen do 50. minute susreta, a za domaćine su golove postigli Blagojević, Zakarić i Zeba, dok je počasni pogodak za goste zabio Anković. Željo je mogao je i s više pogodaka ispratiti GOŠK, ali odlično je branio Kozić na njihovim vratima, piše Goal.

Na prvi pogodak se nije dugo trebalo čekati jer je u 16. minuti eurogolom domaćine u vodstvo doveo Blagojević. Odapeo je s otprilike 30 metara i snažno loptu poslao u desni kut nemoćnog Kozića. Vodstvo su priliku imali udvostručiti Ramović i Zec u 31. minuti, ali je vratar GOŠK-a bio nesavladiv u jedan na jedan situacijama. 

Zakarić je ipak uspio napraviti ono što njih dvojica nisu i zabio je za 2:0 minutu prije kraja prvog poluvremena. Bio je oko 20 metara udaljen od gola kada je 'ljevicom' s lijeve strane pogodio daljnji kut Kozića koji ponovno ništa nije mogao napraviti. Zatim je u 50. minuti riješeno pitanje pobjednika. 

Igrač koji je na početku prvog dijela ušao u igru, Vega, skrivio je jedanaesterac nakon što je neoprezno srušio Ramovića u kaznenom prostoru. S bijele točke je siguran bio Zeba i odveo svoju momčad na nedostižnu prednost. U 59. minuti je na dodavanje Zakarića pogodio stativu Zec, a četiri minute prije kraja susreta, gosti su smanjili vodstvo preko Ankovića. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?