Premijer liga BiH

Željezničar pobijedio Drinu u Zvorniku

zeljeznicar
09.04.2016.
u 17:21

Ekipa s ''Grbavice'' upisala je danas gostujuću pobjedu protiv Drine u Zvorniku s 2:0

Nogometaši Željezničara upisali su novu pobjedu u proljetnom dijelu domaćeg prvenstva. U prvom današnjem meču 24. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine ekipa s ''Grbavice'' upisala je gostujuću pobjedu protiv Drine u Zvorniku s 2:0, javlja Fena. 

Prvo poluvrijeme utakmice donijelo je izjednačenu igru, ali odmah se vidjelo da su gosti iz Sarajeva došli da osvoje puni plijen. Imao je ''Željo'' nekoliko prilika za postizanje gola, ali domaći nogometaši su također igrali ofenzivno i kreirali nekoliko prilika koje nisu iskoristili.

Loš teren dosta je utjecao na igru, zbog čega su igrači oba tima često pravili greške i gubili lopte. Kada je izgledalo da će prvo poluvrijeme završiti bez pogodaka, Željezničar dolazi do vodstva krajem prvog dijela utakmice, a strijelac je bio Miroslav Stevanović.

Željezničar je početkom drugog poluvremena odmah želio završiti posao u Zvorniku. Napadi ''plavih'' su se smjenjivali, a to im se isplatio u 66. minutu, kada novi gol za gostujući tim postiže napadač Ivan Lendrić.

Do kraja meča Željezničar je bez većih problema sačuvao svoj gol, kontrolirao loptu i upisao nova tri boda kojima se dodatno približio vodećim ekipama Premijer lige BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije