Portugalski izbornik:

Željeli smo izbjeći Hrvatsku, ali nećemo valjda ispasti

Portugal
23.06.2016.
u 09:24

Portugalski izbornik Fernando Santos najavio je osminu finala Europskog prvenstva u kojoj će njegova momčad igrati s Hrvatskom (subota 21h).

- Željeli smo izbjeći Hrvatsku. Bili su prvi u skupini ispred Španjolske i to dovoljno govori koliko su jaki. Ima nekoliko momčadi koji su favoriti i nekoliko njih koji mogu biti dovoljno ambiciozni da idu daleko, a Hrvatska je jedna od njih. Imaju igrače visokekvalitete i nadam se da ćemo odigrati jaku utakmicu. Nadam se da Portugal neće statiovdje - rekao je Santos.

Pohvalio je Ronalda koji je jučer u remiju s Mađarskom zabio dva pogotka i asistirao.

- Ovo danas je Cristiano Ronaldo. On mora zabiti jer je pobjednik. On je napadač i on se hrani golovima. Ova nam je utakmica podignula samopouzdanje, a podignula je i njegovo samopouzdanje pred utakmicu s Hrvatskom. Željeli smo završiti prvi u skupini i mislim da smo i napravili prave stvari da budemo prvi. U prve dvije utakmice smo igrali, ali nismo zabijali. Danas smo zabijali, ali nismo bili pravi, pogotovo u obrani. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije