Razgovor s Mehmedom Baždarevićem

Želja mi je projekt koji smo započeli dovesti do kraja

26.10.2017.
u 11:00

Mehmedu Baždareviću je istekao ugovor s Nogometnim savezom BiH. Sa zadnjom utakmicom kvalifikacija ovaj je izbornik praktično završio jedno poglavlje s reprezentacijom BiH. Kao i skupina ostalih kandidata za klupu BiH, Baždarević će se naći u krugu kandidata o kojima će posebno povjerenstvo, u sastavu Ivica Osim, Duško Bajević, Sead Kajtaz i Zvjezdan Misimović, dati svoje mišljenje, a na osnovu tog mišljenja Izvršni odbor NS-a BiH donijet će svoju odluku. Spomenuto povjerenstvo dat će mišljenje tko je najbolji kandidat za klupu BiH, a Baždarević je u tom pogledu i dalje jedan od najozbiljnijih kandidata. U međuvremenu Meša nije odmarao.

U istom režimu kao i prije

- Nakon što sam predao izvješće u Nogometnom savezu, nisam otišao na neki odmor. Još uvijek sam u istom režimu kao i prije. Za vikend sam pratio kako igraju naši nogometaši po cijeloj Europi. Na odmor ću otići tek nakon što se završi ova priča vezana uz izbor izbornika, ostao ja tada na klupi ili ne, kazao nam je na početku razgovora Mehmed Baždarević, kojeg smo nekoliko dana pokušavali nagovoriti na razgovor...

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije