Barcelona potvrdila:

Želimo Srnu u siječnju

Darijo Srna
10.10.2016.
u 20:37

Aleix Vidal došao je u Barcelonu u ljeto 2015 iz Seville, kako bi dostojno naslijedio Danija Alvesa, velikana i veterana na odlasku, koji je na Camp Nou također došao s Pizjuana. Zbog FIFA-ine kazne zabrane registriranja igrača, Vidal je za Barcelonu zaigrao tek u siječnju ove godine.
 
Ali, nakon više od godinu dana treniranja i devet mjeseci prava nastupanja za Barcu, Vidal se nije nametnuo treneru Luisu Enriqueu, koji mu je za to vrijeme dao samo 16 prilika tijekom kojih se uvjerio da nije materijal koji ispunjava Barcelonine, dakle najviše kriterije, pa aktualni prvak Španjolske desni bok krpa s veznjakom Sergijom Robertom, piše index.hr.
 
Zato ga Barcelona želi prodati već za tri mjeseca, u zimskom prijelaznom roku i istovremeno dovesti novog desnog bočnog. Prije mjesec dana pojavila se priča da je Darijo Srna ozbiljni kandidat za novog igrača Barcelone, s kojom ga se povezivalo i ranije, kada je bio na vrhuncu karijere.

Najčitaniji španjolski dnevnik Marca sada piše da je Barcelonin sportski direktor Robert Fernandez potvrdio da je Srna jedan od pet igrača među kojima se traži alternativa za Vidala.
 
Po imenima na popisu želja, vidi se da se Barca barem u užem izboru odlučila za kombinaciju mladosti i iskustva, jer osim Hectora Bellerina iz Arsenala, koji je 21-godišnjak, kao i Bayernov Joshua Kimmich, te 22-godišnjeg Joaa Cancela iz Valencije, konkurenti za novog desnog bočnog su Juventusov iskusni Stephan Lichtsteiner (32), kojeg je zanimljivo iz momčadi istisnuo upravo iz Barcelone pristigli Alves, te "superiskusni" (34) Srna.
 
Legendarni kapetan Hrvatske tako bi i nakon odlaska u reprezentativnu mirovinu, opet mogao zaigrati s Ivanom Rakitićem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije