Enrique:

Želimo Realu zadati završni udarac

Enrique
02.04.2016.
u 10:39

Večeras se igra veliki 'El Clasico' na Camp Nou koji je na rasporedu od 20:30 sati.

Na konferenciji za novinare su govorili i Zidane i Enrique.

Francuz je poručio da Barci neće biti lako protiv Reala, dok je i Enrique bio optimističan i rekao da Kraljevima žele zadati završni udarac.

"Nadamo se velikoj utakmici i pobjedi bolje ekipe. Ništa ne uzbuđuje više navijače Barce nego pobjeda nad Real Madridom. To isto važi i za igrače Barce, a isto je i na drugoj strani. Ako ih pobijedimo, Real više neće imati šansi za osvajanjem Primere. Želimo im zadati završni udarac", rekao je Enrique.

"U Primeri se svoji na dosljednost. Mi smo na vrhu jer smo to zaslužili, jedina stvar koja nam nedostaje je trofej, a za to su nam potrebna ova tri boda. Uopće ne razmišljam o tome hoće li se Real vratiti u borbu za titulu ako nas pobjede, mislim samo o našoj pobjedi", dodao je Enrique.

"Nećemo mijenjati stil igre, to bi bilo smiješno. Želimo loptu držati što je više moguće, moramo se pobrinuti da oni ne pokažu svoj kvalitet. Kada idete u kazalište želite gledati dobru predstavu, ista stvar je i s Barcom. Ne želite smao vidjeti pobjedu, već i dobru igru. Zbog toga mi dovodimo igrače koji posjeduju individualne kvalitete, radije nego one koji su fizički snažni", poručio je za kraj trener Barcelone.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije