Vinko Marinović zadovoljan

Zaslužena pobjeda i zasluženo smo ponovno u vrhu ljestvice

BiH,06.08.2016.Mostar,Stadion Bijeli brijeg,  Prvetvena nogometna utakmica   Zrinjski - Olimpik 4-1, Photo:Stojan Lasic
08.08.2016.
u 09:00

Aktualni prvak BiH, mostarski Zrinjski, na svom je terenu deklasirao Olimpic (4:1). Plemići nisu dali ni najmanju šansu momčadi s najlošijim startom u novopokrenutoj Ligi 12 u BiH, a posebno raspoložen bio je Jasmin Mešanović koji je tri puta tresao mrežu vukova s Otoke.

Samo pobjeda

Izabranici Vinka Marinovića od prvog su sučeva zvižduka dali gostima do znanja da ih u ovom susretu zanimaju samo tri boda. Zrinjski je zagospodario terenom i bilo je pitanje trenutka kada će momčad Faika Kolara pokleknuti. A to se nije dugo čekalo. U 14. minuti odličnu akciju započeo je Tomić, koji pronalazi Stojkića, a ovaj ubacuje loptu Mešanoviću koji pogađa za vodstvo Zrinjskog. Drugi gol mostarskog kluba postignut je u 39. minuti a strijelac je bio Katanec. S tim se rezultatom otišlo na odmor. U desetoj minuti nastavka sviran je jedanaesterac za Zrinjski, odgovornost je na sebe preuzeo Mešanović i postigao svoj drugi pogodak na utakmici. Razbijeni Olimpic je uspio smanjiti u 73. minuti, a to je ujedno bio i prvi gol sarajevskog kluba u tekućem prvenstvu. I to iz jedanaesterca, a strijelac je bio Hadžić. Pet minuta kasnije raspoloženi Mešanović je pogodio za svoj hat-trick i postavio konačnih 4:1.

Zaslužena pobjeda

-Nakon poraza u Sarajevu trebala nam je ova pobjeda, koja nam je popravila raspoloženje i podigla samopouzdanje pred važan susret u Širokom Brijegu. Zasluženo smo pobijedili Olimpic, a zasluženo smo i ponovo u vrhu, rekao je trener Zrinjskog Vinko Marinović. Faik Kolar nije mogao biti zadovoljan. -Moramo izvući pouke. Na meni je da promijenim igrače koji odnosom i ponašanjem ne zaslužuju nositi dres Olimpica. Posljednji gol dobili smo nakon što je lopta putovala 80 metara, dok je naša obrana reagirala kao i da je nema, rekao je Kolar. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije