Mali nogomet

Započeo turnir “Crnač 2016.”

lopta
24.06.2016.
u 10:00

U prvoj utakmici na ovogodišnjem izdanju turnira “Crnač 2016.” gledatelji su vidjeli vrlo izjednačenu utakmicu između Pekarne Vilson i Kočerina koja je završena pobjedom 4:3 Pekarne Vislon.

Kazneni udarci

Kad se već činilo da će se pobjednik odlučiti kaznenim udarcima, ekipa Pekarne Vilson postiže pogodak koji je vodi u prvo kolo turnira. Golove za Pekarnu Vilson dali su Danijel Prekpaljaj, Nikola Kordić, Vinko Zadro i Jozo Šušak, dok su golove za ekipu Kočerin postigli Marko Kvesić, Jadranko Sabljić i Ivan Kvesić.

Druga utakmica u kojoj su se sastali Jelčić gradnja i GP Barbarić odlučena je 5:4 nakon kaznenih udaraca. U iznimno tvrdoj utakmici sa samo dva pogotka, ni jedna ekipa nije ostvarila nadmoć na terenu te je pobjednik odlučen tek nakon izvođenjem kaznenih udaraca u kojima je s(p)retnija bila ekipa Jelčić gradnje. Gol za ekipu Jelčić gradnja postigao je Marko Čuljak, dok je za ekipu GP Barbarić zabio Marko Musa. U trećoj utakmici Plavo-bijeli pobijedili su 5:3 Međugorje. Bio je to susret dviju mladih momčadi. Negdje sredinom susreta momčad Plavo-bijeli dolazi do vodstva od 2:0 golovima Gorana Kolobare te je rezultat bio takav sve do pred kraj utakmice.

Dva pogotka Zeće

No, pet minuta prije kraja ekipa Međugorja golovima Jerka Vasilja i Ronyja Barišića vraća utakmicu u egal. Ipak, mali pad koncentracije kod ekipe Međugorje rezultirao je s čak tri gola ekipe Plavo-bijeli, a zgoditke su postigli Stjepan Livaja i Anel Zećo (2). Posljednji pogodak za ekipu Međugorje postigao je Rony Barišić. Uz nastup Širokobrijeških mažoretkinja, šesti po redu turnir otvorio je gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije