Uoči utakmice Urugvaja i Brazila

Zanimljiva oklada Suareza i Neymara

neymar i suarez
24.03.2016.
u 08:17

"Da, kladio sam s Neymarom, a pobjednik dobiva hamburger. On je sjajan suigrač i uvijek se šalimo u Barceloni", rekao je Suarez

Luis Suarez otkrio je da se kladio s Neymarom uoči utakmice Urugvaja i Brazila u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. u Recifeu u petak.

"Da, kladio sam s Neymarom, a pobjednik dobiva hamburger. On je sjajan suigrač i uvijek se šalimo u Barceloni", rekao je Suarez pa dodao:

"Ali tko god da pobijedi će uživati, a tko izgubi morat će trpiti onog drugog neko vrijeme. Iznad svega, mi smo suigrači i prijatelji."

"Neymar me vrlo dobro poznaje, kao i ja njega. Ipak, na terenu je sve drugačije. Rivali uvijek znaju sve o protivniku, ali stvari su uvijek nekako drugačije na terenu i morate se s tim nositi", rekao je Suarez, prenosi N1. 

Utakmica u petak bit će ujedno i prva službena za Suareza nakon odrađene kazne zbog ugriza Giorgija Chiellinija na SP-u u Brazilu 2014.

"Ono što se dogodilo u prošlosti mi je pomoglo da se nosim s pritiskom", zaključio je Suarez.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije