MZ Ljubuški

Za naslov prvaka borit će se 17 momčadi

14.07.2016.
u 10:00

Danas na Centru malih sportova počinje ljubuško ljetno malonogometno nadmetanje. Počinje 13. po redu Malonogometna liga mjesnih zajednica općine Ljubuški 2016. godine. Ljubitelji nogometne igre imat će prigodu pratiti ono najviše što igrači malog nogometa u ljubuškoj općini mogu danas pružiti. Bez sumnje, u velikom broju utakmica bit će mečeva za pamćenje, atraktivnih poteza i pogodaka koji privlače gledatelje i zbog kojih se dolazi na tribine.

Ove godine sudjeluje ukupno 17 momčadi koje su nakon izvlačenja svrstane u četiri skupine. Nositelji u ždrijebanju bili su prošlogodišnji pobjednici Cerno - Crnopod - Miletina, te Grab, Humac i Lipno. U skupini A su: Cerno - Crnopod - Miletina, Šipovača, Teskera, Prolog i Crveni Grm; skupina B: Grab, Pregrađe, Hardomilje - Hrašljani i Ljubuški II; skupina C: Humac, Grljevići, Radišići i Vašarovići; skupina D: Lipno, Vitina, Orahovlje - Veljaci i Studenci. Nakon razigravanja u skupinama po sustavu “svatko sa svakim”, dalje idu prvoplasirane momčadi, a drugoplasirane i trećeplasirane razigravaju za preostala četiri mjesta u četvrtzavršnici. Istodobno s ligom odraslih, igra se i 6. MNL za igrače do 16 godina starosti u kojoj sudjeluje 15 sastava.

Večeras natjecanje otvaraju mladi: u 20 sati igraju Vašarovići - Lisice, a u 20.45 Donji Radišići - Hardomilje - Hrašljani. Nakon toga nastupaju stariji: u 21.30 Šipovača - Crveni Grm i u 22.30 Teskera - Prolog. (ik)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije