VIDA:

Za kapetana ćemo odigrati još bolje!

Vida
15.06.2016.
u 13:41

Taman što se Darijo Srna vratio u kamp nakon što je ispratio oca, još jedan smrtni slučaj pogodio je reprezentaciju: preminuo je otac Marijana Mrmića. Trener golmana danas odlazi u Pariz, pa u Hrvatsku, a vraća se na dan utakmice sa Česima.

A Domagoj Vida besprijekorno je odradio prvu utakmicu na Europskom prvenstvu. Stasiti branič nije imao poteškoća s turskim napadačima, već se lakoćom nosio s Cenkom Tosunom i Burakom Yilmazom. Ovakva predstava našeg braniča unijela je dodatno samopouzdanje u obrambene redove naše reprezentacije o kojem su mnogi prije Eura pričali kao najslabijem dijelu naše momčadi...

"Čeka nas veoma zahtjevna utakmica kojom možemo riješiti pitanje prolaska. Bilo je super protiv Turske, dobro se osjećamo, atmosfera je još bolja. Ali, treba se spustiti na zemlju, razmišljati samo o Češkoj, pa gledati dalje."

"Maksimalno ćemo se koncetrirati kako bismo uzeli tri boda i razveselili naviječe."

"Sigurno će ovo biti teža utakmica, Češka je trenutačno bolja momčad od Turaka. Ali, na Euru se pokazalo da nema lakih utakmica, pa ćemo morati upregnuti još više, dati više. No, sve je opet na nama. Ako budemo pravi, ako se opet budemo borili, neće biti problema."

"Odlično se osjećam, dva dana su prošla od Turske, odmorili smo se, odradili masaže i lagane treninge, pa s time neće biti problema niti alibija. Ovo je Euro, svi smo spremni i čekamo Češku."

"Uvijek analiziramo suparnike, pa pričamo o svakoj poziciji. Strožer će mi reći bolje i lošije stvari o češkim napadačima, njihovi savjeti će mi dobro doći."

"Mislim da Češka neće riskirati, opet će biti disciplinirani, pa nas pokušati iznenaditi na kontre. Mi smo bolji, imamo bolje igrače, sve će ovisiti o nama."

"Darijo? Jako dobro znamo da smo velika obitelj, kada netko izgubi člana obitelji i nama je teško. To će nam sve biti samo dodatan motiv više da za kapetana odigramo još bolje, da ga vratimo na razinu na kojoj je bio. Vjerujem da će on biti pravi, pokretač svega. Darijo je veliki čovjek, još veći sportaš, siguran sam da će biti s nama".

"Piće s izbornikom? Ma to je bila nekakva šala, pred nama je Češka, razmišljamo samo o tome. Svi smo profesionalci, kada pobijedimo Čehe, razmišljat ćemo o Španjolskoj. Neće biti opuštanja, idemo u svakoj utakmici dati sve od sebe."

"Izbornik je od prvog dana nametnuo priču sa svakim igračem, punokomuniciramo, to je urodilo plodom. Moglo se vidjeti i na utakmici. Odnos je fenomenalan, tako ćemo nastaviti. Mi ga slušamo, nekada i on posluša nas. Imamo odličnu suradnju i treba samo nastviti tako."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?