Olimpic

Vukovi dobri na pripremama

Olimpic
17.02.2016.
u 07:00

Nakon visoke pobjede nad Drinom (5:0), pobijedili i Dizdarušu (3:1)

Stručni stožer i nogometaši Olimpica jučer su se vratili u Sarajevo nakon desetak dana provedenih u Etno selu “Stanišići” kod Bijeljine, gdje su odigrali i nekoliko kontrolnih utakmica.

Visoka pobjeda

Nakon visoke pobjede nad Drinom prošlog tjedna uvjerljivim rezultatom 5:0, posljednja provjera bila je za sarajevske vukove još slabiji protivnik niželigaš Dizdaruša iz Brčkog, koju su izabranici trenera Edina Prljače lako svladali rezultatom 3:1 pogocima Brkovića i dvostrukog strijelca Varešanovića.

Sastav koji je izašao na teren u ovom susretu izgledao je ovako: Bandović - Milović, Zeljković, Uzelac, Jovanović, Vukomanović, Varešanović, Lelić - Smajić, Kobiljar, Brković, a priliku za igru u drugom dijelu dobili su još Šuljagić, Klarić, Mahović i Tanković. Uz još nekoliko imena koja su propustila susret s Dizdarušom (kapetan Muharemović, Regoje, Handžić, Karić, Anđušić, Zolj...), stručni stožer je sve bliži dobivanju glavnog kostura momčadi koji će voditi bitku za ostanak u Premijer ligi BiH na proljeće.

Nazire se udarna postava

- Polako se nazire momčad koja će iznijeti najveći dio tereta u proljetnom dijelu prvenstva. Najveća snaga zimskih pojačanja je što su to sve provjereni igrači koji nisu morali prolaziti neka testiranja, poput iskusnog Zolja i Uzelca, zatim Vukomanovića koji je stigao iz Zrinjskog, te talentiranog Anđušića i drugih. Uvjeti su bili iznimno dobri, vrijeme nas je poslužilo, tako da možemo biti zadovoljni ovim dijelom obavljenih priprema, kazao je trenutačno najbolji nogometaš i kapetan momčadi s Otoke Veldin Muharemović, te se osvrnuo na ostatak zimskih priprema i nastavak sezone sljedećeg tjedna: - Generalna proba je 21. veljače protiv Zrinjskog, što će nam ujedno biti i prvi pravi test pred nastavak natjecanja. Prvu utakmicu igramo u Lukavici, a potom na Otoku stiže Borac. Potpuno smo koncentrirani na ta dva susreta, posebice na gostovanje u Lukavici. Iako je ostalo za odigrati 12 kola, mislim kako bi dvoboj sa Slavijom mogao biti naša prekretnica i smjernica za nastavak prvenstva te samim tim naša borba za ostanak, kazao nam je iskusni veznjak najmlađeg sarajevskog premijerligaša.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije