zrinjski

Vukas: Zadovoljan sam rezultatom, ali nasekirao sam se kao nikad do sada

31.08.2019.
u 20:51

Zrinjski je na teškom gostovanju kod Mladosti u Doboju kod Kaknja slavio s 2:0, s dva gola u nadoknadi vremena.

Mostarci u se mučili s domaćinom, ali su Jakovljević i Lendrić na kraju osigurali važna tri boda Plemićima.

"Zadovoljan sam rezultatom, ali nasekirao sam se kao nikad do sada. Bilo je teško igrati na terenu. Nije nam odgovara ni postava Mladosti, koja se fanatično borila. Ali kada dobivate utakmicu, onda sve zaboravite. Ovo nam je treća utakmica u sedam dana i to nije bilo lako. Uspjeli smo se pokrpiti, ali osobno sam očekivao da ovake utakmice riješimo puno ranije", rekao je trener Zrinjskog Hari Vukas, prenosi Sportsport.ba. 

"Žar i kvalitetu treba pokazati na terenu, ali mi smo uporni. Znam da od nas svi očekuju da meljemo, ali imali smo teška gostovanja Sarajevu, Želji, Tuzla Cityju... U svim tim utakmicama imali smo relativno i posjed, kontrolu igre, ali nešto se pita i protivnik. Nije lako probiti takve ekipe, a s druge strane morate braniti česte kontre. Svi očekuju da to bude tečno, učinkovito i kvalitetno, ali moramo biti zadovoljni ovim".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?