Trener Zrinjskog

Vukas: Utrecht nije Ajax ili Feyenoord, ali je top ekipa

19.07.2019.
u 09:26

Nogometaši Zrinjskog su nakon dominacije u dvomeču protiv Akademije Pandev zasluženo prošli u 2. pretkolo Europske lige gdje ih čeka nizozemski Utrecht. Trener Plemića Hari Vukas je svjestan tog izazova, ali više razmišlja o premijerligaškom duelu sa Sarajevom.
Zrinjski je u obje utakmice protiv Akademije Pandev slavio 3:0.

"Čestitam svojim momcima na dobroj igri i rezultatu. Akademija Pandev nije loša ekipa, pokazali su potencijal, a mi smo bili mudriji i konkretniji. U prvom poluvremenu utakmice nije bilo mirnoće i osobnosti, kao ni hrabrosti da odigramo na pravi način, dok smo drugim poluvremenom zadovoljni", izjavio je Vukas.

U uzvratu je u odnosu na prvi meč napravio pet promjena u ekipi.

"To je bilo logično s obzirom na ritam koji nas čeka. Imamo kvalitetan roster, nekoga moramo odmoriti, tako da nije bilo velike razlike. Zadovoljni smo", rekao je trener Zrinjskog.

Naredni protivnik u Europskoj ligi je Utrecht, ali prije toga slijedi gostovanje kod Sarajeva u 1. kolu Premijer lige BiH.

"Čeka nas Sarajevo koje je osvojilo dvostruku krunu pa ne bih govorio o Utrechtu. Želimo se spremiti i u Sarajevu napraviti pravi posao. Utrecht nije Ajax ili Feyenoord, ali je top ekipa. To će biti veliki zalogaj za nas. Trebamo se pripremiti i dati sve od sebe te se boriti u tim utakmicama, završio je Vukas.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije