Bekrić i Zolotić

“Vratit ćemo naslov prvaka na Grbavicu”

15.01.2016.
u 07:00

Željezničar predstavio nove-stare igrače koji su već ostavili pečat u tom klubu

U hotelu Bristol održana je konferencija za medije na kojoj su predstavljeni novi igrači Plavih, Nermin Zolotić i Samir Bekrić. Medijima su se pored dvojca obratili v. d. predsjednika kluba Amar Bajramović, član Upravnog odbora Dejan Nikolić te marketing menadžer Mak Dorić.

Cilj izboriti Europu

- Mi smo još u studenome počeli razgovarati s igračima. U ovom prijelaznom roku smo gledali da igrače dovedemo i pripremimo momčad za Premijer ligu s 12 klubova. Nadam se kako ćemo s igračima koji su došli i koji će doći izboriti Europu, kazao je Amar Bajramović.

U ime Kluba s igračima je pregovarao Dejan Nikolić koji se obratio novinarima.

– Ono što bih naglasio je to kako smo se unutar Kluba odvažili i krenuli u jednu jako veliku i opasnu igru u sportskom segmentu. Znamo kako je Klub funkcionirao u proteklim transfer-razdobljima. Napravili smo nove planove, napravili smo bazu od 80 igrača, uključili smo struku, suzili bazu na 30 igrača. Kada su oni dali zeleno svjetlo, mi smo počeli pregovore s igračima. Odradili smo proračun igrača za 2016. godinu što je avangarda za naše prostore. Pregovori sa Zolotićem su bili jako kratki, on je ponikao na Grbavici i nije bilo dvojbe. Samir je potpisao na tri i pol godine što dokazuje naš dugoročan plan, rekao je Dejan Nikolić.

Novi ugovori

Samir Bekrić je potpisao troipolgodišnji ugovor, a istaknuo je zahvalnost prema navijačima.

- Zahvaljujem se ljudima u Klubu i navijačima na odličnoj dobrodošlici. Mislim da je Željo na pravom putu. Zadovoljan sam načinom rada i projektom koji mi je predstavljen i sigurno se vidim u njemu. Vratit ćemo trofeje na Grbavicu, kazao je Samir Bekrić.

Nermin Zolotić će na Grbavici biti na posudbi do kraja sezone.

- Uvijek se lijepo vratiti kući. Zahvaljujem se ljudima u Klubu, zadovoljan sam i dat ću maksimum da opravdam očekivanja i da vratimo Želju gdje mu je i mjesto, rekao je mladi nogometaš Nermin Zolotić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije