transfer

Vratar bh. podrijetla Amar Dževlan novi igrač španjolskog Betisa

18.07.2021.
u 11:27

Talentirani vratar bh. podrijetla Amar Dževlan službeno je postao novi igrač španjolskog Real Betisa, a nakon što je u prošloj sezoni branio za omladince Eintrachta iz Frankfurta.

Ovaj 18-godišnjak je jedno vrijeme boravio i u Minhenu gdje se pripremao za odlazak u Španjolsku, a treninge je radio s privatnim golmanskim trenerom Adijem Musićem, koji je jedan od najzaslužnijih ljudi za njegov transfer u Španjolsku.

Španjolski mediji pišu da će Dževlan biti dio prve omladinske ekipe, odnosno juniora, a prve korake je napravio braneći za švedski Hammarby, nakon čega je sreću potražio u Njemačkoj, prenosi Klix.ba. 

Također se dodaje kako su njegove igre pratili Lazio, Atalanta i posebno Bologna, ali je ipak odlučio karijeru nastaviti u Betisu koji posljednjih godina mnogo više pažnje posvećuje omladinskim kategorijama i mnogo novca ulaže u mlade igrače.

Amer Dževlan je rođen 5. veljače 2003. godine, a branio je za mlađe reprezentacije Švedske. Ipak, s obzirom na to da ima bh. porijeklo, moguće je da će u budućnosti izabrati reprezentaciju BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije