Rukomet

Vogošća u ovom trenutku ipak prejaka za Zrinjski (23:20)

BiH; 10.02.2017. Mostar;Dvorana Bijeli Brijeg, Prvenstvena utakmica  Zrinjski -Vogosca Snimio:Stole Lasic
12.02.2017.
u 07:00

Rukometaši Vogošće Poljine Hills porazili su Zrinjski u dvorani Bijeli brijeg u Mostaru koju su domaći navijači ispunili do posljednjeg mjesta.

Iako je ozračje bilo idealno za mostarski klub, gosti su s izuzetkom nekoliko uvodnih minuta potvrdili da su u ovom trenutku kvalitetniji tim te su zasluženo slavili rezultatom 23:20.

Prvih nekoliko minuta utakmice nije bilo pogodaka s obzirom na to da su obrane, ali i vratari bili na visini zadatka.

Zrinjski je prvi došao do pogotka, a nakon brze kontre u 5. minuti preko kapetana Mandarića i do drugog.

Uskoro slijedi izjednačenje, a zatim i period igre koji je u potpunosti pripao gostima. Vogošća je prelomila susret sredinom prvog poluvremena kada je došla do osjetne prednosti.

Prvo poluvrijeme okončano je rezultatom 13:6 u korist gostujućih rukometaša. U nastavku je Vogošća sigurnom igrom održala prednost i zasluženo došla do pobjede.

Vogošćin Ivan Divković sa sedam pogodaka bio je najbolji strijelac susreta, Vedran Delić zabio je pet u dresu plemića.

Osim što su domaći navijači do kraja ispunili dvoranu Bijeli brijeg, vrijedi spomenuti i da je sav prihod od prodanih ulaznica i rekvizita usmjeren za liječenje sedamnaestogodišnjeg Mostarca Ivana Vrepca koji uskoro mora na operaciju kralježnice u Zagreb.

Utakmicu su, između ostalih, pratili i trener Izviđača i asistent Bilala Šumana na klupi reprezentacije Zdenko Grbavac te gradonačelnik grada Mostara Ljubo Bešlić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije