Travnik

Vitežanin Igor Bošnjak najbolji trener u Travniku

09.02.2019.
u 09:45

U Travniku je održana manifestacija “Izbor sportaša općine Travnik 2018. godine”. Dodjela je okupila društvo istaknutih sportskih radnika, predstavnika klubova, sportašica i sportaša, kao i novih, mladih i perspektivnih snaga općine Travnik.

Uz sve nagrade i uručena priznanja, vrijedi istaknuti kako je na kraju uspješne sezone, kako su je i u samom košarkaškom klubu Travnik Bosna Tours prozvali, povijesne, nagradu i priznanje za najuspješnijeg trenera iz ekipnih sportova dobio je Vitežanin Igor Bošnjak.

- Priznanje za najuspješnijeg trenera iz ekipnih sportova općine Travnik za 2018. godinu zaključak je odlične, povijesne sezone koju sam imao sa seniorima KK Travnik Bosna Tours - rekao je Igor Bošnjak.

Najuspješniji trener, zajedno s timom trenera u Školi košarke Prvi koš Vitez, posvećen je i projektu o kojem smo pisali u proteklom vremenu, u koji je uključeno 120 dječaka i djevojčica s prostora općine Vitez.

Ipak, vrijedi spomenuti da je s KK Travnik Bosna Tours bio na pragu ulaska u Premijer ligu, igrajući polufinale doigravanja protiv kasnijeg ukupnog pobjednika A1 lige, Gradine iz Srebrenika (rezultat na kraju doigravanja bio je 2:1 za Gradinu).

- Hvala svima koji su pridonijeli ovakvom rezultatu, prvenstveno igračima s kojima sam surađivao, a posebno zbog činjenice da smo, kako smo čuli na dodjeli, jedva “preživjeli” ostanak u A1. Posebno hvala Prezidentu, gospodinu i velikom čovjeku Azemu Ejuboviću, na ukazanom povjerenju i kad nas rezultati nisu pratili - dodao je najuspješniji trener iz ekipnih sportova općine Travnik za 2018. godinu. U nastavku sezone mladim košarkašima i košarkašicama Škole košarke Prvi koš Vitez, na čelu s ovim izrazito uspješnim trenerom s brojnim priznanjima, želimo puno sretnih zajedničkih trenutaka i pobjeda! Dakle, može se! Samo radi i vjeruj da vrijediš - rekao je za kraj Bošnjak.•

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije