Vitez

Vitežani mogu biti zadovoljni jednim bodom

14.03.2017.
u 10:00

Vitežani su se iz Sarajeva vratili “kući pjevajući”, zadovoljni osvojenim bodom, Olimpik su “zakovali” na dno prvenstvene ljestvice, Metalleghe je izgubio pa su sada Vitežani u boljoj poziciji na prvenstvenoj ljestvici nego što su bili prije ovog, 21. prvenstvenog kola.

Nadali se punom plijenu

Istina, potajno su se Vitežani nadali i punom plijenu, no, prije svega, bilo je važno ne izgubiti, a isto tako ne smije se zaboraviti kako je trener Musa sa svojim suradnicima pred taj susret bio na stotinu muka. Bio je s desetkovanom momčadi zbog ozljeda, bez Barišića, Jevtića, Kokota, Rašića, odranije Varupe, a zbog ozljede prepone u nastavku susreta, umjesto najboljeg pojedinca u dotadašnjem dijelu utakmice Tonija Livančića, u igru je ušao Selimović.

Pitali smo trenera Musu je li osvojenim bodom protiv Olimpika ispunjen zacrtani zadatak:

- Ispunili smo primarni zadatak, osvojili smo bod, iako smo računali i planirali osvojiti sva tri. Nažalost, zaista nismo imali raspoloženog igrača u fazi napada, izuzmemo mi Livančića koji je prvo poluvrijeme odigrao na visokoj razini, a zbog ozljede sam ga morao na startu drugog poluvremena zamijeniti Selimovićem. A sa samo jednim raspoloženim igračem u napadu koji je, uz to, igrao samo 45 minuta utakmice i nismo mogli više očekivati. Također se ne smije zaboraviti da je Olimpik sada dobra momčad, s nekoliko vrlo dobrih, poznatih i iskusnih igrača, a za utakmicu bih rekao da je bila korektna, dobra, gledljiva, mnogo bolja nego ona prošloga vikenda s Čelikom u Vitezu. Bilo je prigoda za postizanje golova s obje strane, u nekim mi se trenucima činilo da će tko prije zabije gol biti i pobjednik. No, obrane i Viteza i Olimpika odradile su svoje zadatke i mi nemamo razloga biti nezadovoljni. Okrećemo se slijedećoj utakmici, Krupi, koju ćemo, nadam se i s Livančićem u sastavu, u subotu dočekati u Vitezu.

Od prve minute, kao i protiv Čelika, na mjestu centralnog braniča igrao je mlađani (18 godina i tri mjeseca op. a.) Vedran Vrhovac. Odigrao je u cjelini vrlo dobro te, rekli bismo, u potpunosti je opravdao pruženo mu povjerenje. A Vedran je tu, među 18 standardnih prvotimaca, povremeno i u prvoj postavi još od svoje sedamnaeste godine. Momak pred kojim je lijepa nogometna budućnost.

Sretan zbog povjerenja

- Zadovoljan sam svojom i igrom cijele momčadi koja je tijekom cijeloga susreta igrala dobro. Sretan sam i zadovoljan što mi trener Musa pruža povjerenje, zahvaljujem suigračima koji me bodre, savjetuju i podržavaju, a na meni je raditi još više i još bolje kako bih se odužio treneru i njegovim suradnicima na povjerenju, ali i suigračima na podršci. Dat ću sve od sebe da ubuduće igram još i bolje. Mogu ja to, kazao je Vedran Vrhovac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?