Šok terapija je uspjela

Vitez u euforiji nakon pobjede u susjedskom derbiju nad Travnikom

sss
21.09.2015.
u 06:30

Travnik se čekao s maksimalnim respektom, ali i s neskrivenim nadama i očekivanjima da će bodovi ostati u Vitezu. Tako je i bilo, Vitez je pobijedio s 2 : 0, a uz malo više sportske sreće, prisebnosti i koncentracije domaćih igrača, pobjeda je mogla biti i uvjerljivija, a što nikako ne bi bilo nezasluženo. Jer, tijekom cijeloga susreta domaća je momčad bila bolja, imali su Vitežani stalnu terensku inicijativu, stvorili su mnogo više zrelih prigoda za postizanje golova i jednostavno rečeno, pokazali su da su bolja i kvalitetnija momčad.

Dobro suđenje

Posebno raduje, a što pobjedi daje i dodatnu draž, što se igralo žustro i borbeno, ali i korektno. Sudac Admir Šehović, s pomoćnicima Dženanom Milićem i Muamerom Čauševićem (svi iz Sarajeva), sudio je vrlo dobro. Vitez je odigrao najbolju utakmicu na svom terenu u dosadašnjem dijelu prvenstva, ostvario prvu domaću pobjedu, uz naglasak kako u domaćoj momčadi u ovoj utakmici nije bilo slabog mjesta. Dobro je to posložio iskusni trener Karačić, sve linije su dobro funkcionirale, nekoliko nogometaš Viteza je odigralo vrlo dobro, a Milan Muminović odlično. Ovaj iskusni igrač, tehnički “potkovan”, s vrlo dobrim pregledom igre “vezao” je igru Viteza u obrambenoj, ali i u napadačkoj formaciji. Uz to je postigao (na dodavanje Kapetana) lijepi gol koji je petnaestak minuta prije kraja susreta unio mir u redove domaće momčadi, pa je do kraja susreta mreža dobroga Nurkovića mogla, pa i morala, još s kojim golom biti popunjena. - Prije svega, zadovoljan sam zasluženom i sigurnom pobjedom, koja je plod dobre igre cijele momčadi. Osvojeni bodovi imaju i dodatnu težinu kada se zna da smo u susjedskom derbiju pobijedili rivala, ujedno i konkurenta u borbi za ostanak u Premijer ligi. Zadovoljan sam i svojom igrom, iako se uvijek može bolje, a nakon ove pobjede u našim redovima sada vlada mir i optimizam, kazao je Milan Muminović.

Korektne čestitke

Trener gostiju Almir Memić korektno je istaknuo potpuno zasluženu pobjedu Viteza, čestitao je kolegi Karačiću.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?