IZNESEN NA NOSILIMA

VIDEO Uznemirujuća snimka! Stravična ozljeda, Arsenalov vratar vrištao od bola

Foto: Gareth Fuller/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
21.06.2020.
u 08:08

Upravo je strijelac pobjedničkog pogotka sudjelovao u sudaru s prvim gostujućim vratarom, Nijemcom Berndom Lenom, koji je u 40. minuti na nosilima iznesen s terena

Brighton je preokretom došao do domaće pobjede 2-1 nad Arsenalom te stigao do važnih bodova u borbi za opstanak. Arsenal je do vodećeg pogotka stigao u 68. minuti, kad je Pepe odličnim udarcem s desne strane kaznenog prostora pogodio suprotni gornji kut i svladao domaćeg vratara Ryana. No, uslijedio je preokret u kojem su domaći došli do sva tri boda i treće pobjede u posljednjih pet dvoboja s 'topnicima'.

U 75. minuti je Dunk ugurao loptu u mrežu gostujuće momčadi za izjednačenje, da bi u petoj minuti sučevog dodatka Maupay pogodio za 2-1, nakon zakašnjelog istrčavanja zamjenskog vratara Argentinca Emiliana Martineza.

Upravo je strijelac pobjedničkog pogotka sudjelovao u sudaru s prvim gostujućim vratarom, Nijemcom Berndom Lenom, koji je u 40. minuti na nosilima iznesen s terena.

Nakon sudara Leno je ostao ležati na travnjaku gdje se previjao od bolova uz glasne krikove.

Video sudara pogledajte ovdje

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije