neobična situacija

VIDEO Usred utakmice odjurio u svlačionicu, bijesni Mourinho trčao za njim

30.09.2020.
u 08:23

Na profilu svoje Instagram stranice objavio je fotografiju toaleta na kojem je bila nagrada za "Najboljeg igrača utakmice", te je pored fotografije napisao "The real M.O.M. (pravi najbolji igrač utakmice)."

Nogometaši Tottenhama prošli su u četvrtfinale engleskog Carabao Cupa nakon što su boljim izvođenjem jedanaesteraca eliminirali Chelsea. Momčad Franka Lamparda vodila je sve do same završnice utakmice kada je Tottenham izjednačio, a onda nakon udaraca s bijele točke prošao dalje.

Tijekom utakmice vidjeli smo veliku svađu temperamentnih trenera Josea Mourinha i Franka Lamparda, ali i bizarnu situaciju u kojoj je usred drugog poluvremena stoper Tottenhama Eric Dier samo odjurio s travnjaka u svlačionicu, piše Goal.hr

Odmah se moglo pretpostaviti koji je razlog tome, a Dier je to samo potvrdio nakon susreta riječima i fotografijom.

"Mislim da Mourinho nije bio presretan time, ali nisam mogao napraviti ništa po pitanju toga. Zov prirode. Rekli su mi kasnije da je Chelsea imao priliku zabiti dok me nije bilo, ali srećom nisu. Mislim da to što sam morao ići na toalet ima veze s tim što smo prije samo dva dana igrali utakmicu u prvenstvu", kazao je Dier nakon pobjede.

Na profilu svoje Instagram stranice objavio je fotografiju toaleta na kojem je bila nagrada za "Najboljeg igrača utakmice", te je pored fotografije napisao;

"The real M.O.M. (pravi najbolji igrač utakmice)."

Za Dierom je u svlačionicu poletio i bjesni Mourinho, kojem nije bilo jasno zašto je njegov stoper nestao s travnjaka. Cijela situacija postala je viralni hit.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?